top of page

BÖCKER

Jag har skrivit tre böcker om natur och friluftsliv som är utgivna på Calazo förlag. Om du klickar på bilden för respektive bok hamnar du i Calazos webshop där du kan läsa mer och även beställa böckerna. ​

Omslag Barnens fjällbok_edited.jpg

Vad betyder krumelurerna på kartan? Hur funkar det att bo i fjällstuga och varför finns det inga träd högst upp på fjällens toppar? I Barnens fjällbok blandas friluftstips med spännande fakta om fjällen. En blivande klassiker för alla barn från fem år och uppåt!

Barnens fjällbok släpptes i december 2023. Du hittar den via Calazo, i nätbokhandeln, i friluftsbutiker samt på flera naturum, fjällhotell och fjällstationer.

omslag.jpeg
Barnens utebok 3d.jpg

Vandra kring Falun & Borlänge innehåller 32 fina turförslag som ger både natur- och kulturupplevelser. Här finns både lätta vandringar som passar hela familjen och mer utmanande äventyr för den som vill gå längre. 

Vandra kring Falun och Borlänge gavs ut 2021 och finns att köpa från Calazo förlag, via nätbokhandeln samt på  flera besöksmål, butiker och infopoints i Dalarna.

Barnens utebok är full av tips på vad man kan hitta på ute under alla årstider. Här hittar du lekar, odlingstips, pyssel och recept, men även fascinerande fakta om stort och smått i naturen.

Barnens utebok gavs ut 2018 och finns även översatt till finska. Du hittar den i friluftsbutiker, bokhandeln eller via Calazo förlag. 

bottom of page